Dugnader 2012

Nytt, permanent vedskjul på plass (med vinterens vedforsyning) og et strøk malig på vegg, lister og skodder.
Nytt, permanent vedskjul på plass (med vinterens vedforsyning) og et strøk malig på vegg, lister og skodder.
Her var det et gjørmehull.
Her var det et gjørmehull.

Det er stadig ting å ta tak i på det praktiske plan i Hytten. Så langt i år har det vært to dugnader og en tredje er planlagt 30. juni.

På dugnaden 17. mars var det regnbyger og surt. J. Larsen M. Stokken og K. Lervik sikret årets vedforsyning ved å felle en klynge med buskfuru akkurat på toppen av stien, der hvor flaten inn mot Hytten starter. Den ble kappet og lagt til tørk under halvtaket.
På den andre dugnaden 12. mai stilte en gjeng som tok fatt i furuen og stokker som ble kappet i forbindelse med byggingen av trappen i 2011.

Først ble halvtekket for vedtørk gjort permanent. Deretter ble veden kappet og kløvet etter alle kunstens regler. Så ble bislaget ryddet, og gjørmen på stien til brønnen gravet av. Det er kommet på plass ny sitteplatting og to av veggene nå har fått to strøk med beis. Her har Ronnyen gjort en kjempeinnsats. Deltakere forøvrig var Jan Larsen og Knut folkestad. Til tross for grisevær holdt gjengen det gående til kl. 21:30.

Fortsatt gjenstår diverse arbeid. Utvendig gjenstår malerarbeid på vegger inklusive terrasse, brønn og flaggstang. Noen av de gamle takplatene kan brukes på taket på brønnen og det skal ryddes i resten av skrotet av gamle takplater som ligger borte i skogen. Vi har også stående en gammel vedovn som vi må få prekevert. Dette er planlagt utført på dugnaden 30. juni.